28 december

NyårSretreat vid havet

Din dag för resten av ditt år och liv

Ge det gångna året ett fint avslut och gå in i 2024 med en skön känsla av klarhet och inspiration. Få verktyg att göra det du längtar efter i din tillvaro till verklighet. 
Värdet av

Allt som ingår

Att investera i dig själv är något av det mest värdefulla du kan göra.  Dagen skiljer sig från andra retreater både i effekt och upplevelse och antalet deltagare. Den lilla gruppen på 4-6 personer ger en trygghet och exklusivitet som är unik.
 Detta ingår:

Värde
Helpension

En mycket uppskattad del i retreaten är den välsmakande maten. Lunch samt fika på för-och eftermiddag ingår. Allt är hembakt, laktos och glutenfritt. 

350 SEK

Ingår 
Kurs

För bästa effekt är retreaten pedagogiskt uppbyggd att aktivera alla sinnen. Teori varvas med kartläggande praktiska övningar och kärnfulla klargörande samtal. Allt material ingår.

3500 SEK

ingår 
Coachning

Dagen kärna är coachningen som Kristin ger. Hennes förmåga att omvandla dina tankar och känslor till ord hjälper dig se dig själv och dina mönster. Med självdistans och kärleksfull humor ger hon perspektiv som hjälper dig förbi begränsade tankar om dig själv och andra, så att du kan nå målen du satt upp.

7000 SEK

ingår 
Samtal 

"Sharing is caring" och något av det välgörande under dagen är att lyssna till andras historia, tankar och reflektioner och samtidigt få dela dina egna. Många insikter utlovas. 

ovärderligt

ingår 
vad tidigare deltagare

SaGT OM NYÅRSRETREATEN

Jennie

"Allt var så genomtänkt rakt igenom. På detaljnivå med hembakat och findukat.

Kristin är inkännande, sympatisk, tydlig och inspirerande. I detta korta format fick jag med mig allt jag hade kunnat önska."

Eva
 "Bra koncept, bra lokal, skön promenad, jättegod  och nyttig mat. Bra att få fundera och skriva på de olika frågorna samt diskutera efteråt. Dagen har bekräftat mycket av vad jag vill ha fokus på detta år."

Fredrik

"Även om jag jobbat mycket med mig själv var det väldigt hjälpsamt och värdefullt att få nya infallsvinklar och verktyg att arbeta vidare med. Kristin har en en förmåga att hjälpa till att sätta ord på tankarna."

Mona

"Det kändes äkta med de personliga berättelserna och jag kunde relatera till andra. En givande dag i fin miljö och med fina uppgifter. Fick energi. Är positivt överraskad!

Samla insikterna från 2023 i ett fint avslut och skapa tydlighet inför 2024!

Boka min plats