För coachning och kommunikation som förändrar.

+46 0704 06 66 81

INSPIRATIONSHELGEN

EN BOOTCAMP FÖR DIN PERSONLIGA UTVECKLING

Två dagar med fokus på dig, vad du vill och hur du ska göra för att närma dig det. Genom coaching och fokuserande övningar kartlägger vi din tillvaro, sorterar känslor, tankar och behov och ger dig verktyg så att du kan bli tydlig med vad du vill och vem du är. Både för dig själv och andra. 

Välkommen till DIN egen kick-off!

Gruppcoaching och kärnfulla övningar

Föreläsningar och workshops

Möjlighet till individuell fokuscoaching

Tid för reflektion och avkopplande spa

Helpension på fyrstjärnigt hotell

Målsättning

Vi tittar på var du är och vart du vill. Vad som hindrar och varför. Du lämnar helgen med en plan.

Gruppcoaching

Den mest uppskattade delen av helgen. I grupp (4-8 pers.) varvas föreläsning och övningar med ögonöppnande coachning.

Spa och reflektionstid

Tankar får landa och kroppen slappnar av och njuta av sensoriska upplevelser från vattnet omkring.

Personlig coachning

Under helgen erbjuds du möjlighet till individuellt samtal för att fråga eller få hjälp inom ett specifikt problemområde.

Program

Utförligt program erhålles vid bokning. Nedan är en överblick.

Dag 1

  • 8:30 – 9:00 Incheckning
  • Förmiddag – vi går igenom ditt nuläge och identifierar hinder
  • Lunch och egen tid
  • Eftermiddag – bearbetning av präglingar och beteendemönster. Guidad  reflektionspromenad (om vädret tillåter).
  • 18:30 Gemensam middag 

Dag 2

  • Frukost
  • Förmiddag – tillgång till spa och individuella fokussamtal
  • Lunch
  • Eftermiddag – föreläsning och övningar för målsättning och tydlig kommunikation, med dig själv och andra. Vid 16-tiden återvänder du hem grundad och klar över ditt syfte och med en plan för stegen mot ett liv som är mer du. 

Passen anpassas med pauser och fika utifrån behov.

Krävs det några förkunskaper?

Alla kan vara med. De övningar vi gör kräver inga förkunskaper. Du behöver enbart vara redo att vilja utforska dig själv, släppa gamla mönster och skapa förändring.

Vad ingår i priset?

Boende, konferenslokal, föreläsningar och kursmaterial. Lunch, fika och middag på lördag. Frukost, spa, lunch och fika på söndag. Eventuell kostnad för enkelrumstillägg, sparitualkit samt dryck utöver bordsvatten till måltiderna tillkommer.

Vad behöver jag tänka på?

Egentligen ingenting. Du kommer som du är. Allt du behöver får du på plats och instruktioner för packning kommer vid bokning. Vi är vid kusten och anpassar oss efter det, reflektionspromenaden genomför så länge det inte regnar.

Vad kan jag förvänta mig?

Helgen kombinerar kartläggande och uppvaknande coaching med lugnet av ett klassiskt retreat.

Spaupplevelse, naturvandring och guidade övningar skänker lugn och ger tid för reflektion. Energin från Kristin och de effektiva övningarna som skapar klarhet och inspiration.  Helgen är en sinnigt och mentalt välgenomtänkt kombination.

Inspirationshelgen är exklusiv upplevelse då det är en liten grupp (4-6 personer) som skapar en unik intimitet och samvaro och ”aha”upplevelser.

Klicka på play och se ett smakprov på vad helgen innebär.

Kursledare: Kristin Starman

Vi har gått igenom en massa saker i livet, bra som dåligt, och det har format hur vi hanterar oss själva och vår omvärld idag. Utifrån min egen resa från barndomens skilsmässa till vardagen idag som maka, mamma, anställd och egenföretagare (med erfarenheter från anställningar på diverse företag med diverse typer av ledarskap samt många avslutade relationer och inre konflikter i bagaget) varvar jag egna lärdomar med praktiska övningar och vetenskap.

Den här helgen blandar vi djup, allvar och känsliga ämnen med humor och självdistans så att du som deltagare kan känna dig tryggt lotsad utan att bli utlämnad i din sårbarhet. Som erfaren förändringsledare och diplomerad coach håller jag dig hela vägen.

//Kristin 

Referenser

”Att sitta med och uppleva processen mellan coach och någon annan (även upplevelsen av min egen process) var så otroligt lärorik.”

”Kristin skapade ett väldigt fokuserat och liksom motiverat sätt för att ta in allt. Bara att ha bokat in en helg och kommit iväg gjorde att jag kände mig redo och upplagd för att lyssna, ta in och jobba med mig själv.”

”Toppen! Allt toppen. Från rum, mat, till den härliga formationen med de ”pampiga” stolarna vi satt på. Great!”

”Att alla så öppet och modigt delade med varandra, bidrog verkligen till att jag öppnade upp och gjorde mig mottaglig för att möta det som kom upp i min kropp, huvud och själ.”

”Meditationsövningarna och alla de andra liknande övningarna. Var jättestarkt för mig, och riktigt ögonöppnande. ”

Helt fantastisk! Om du får möjligheten att åka på ett event med Kristin, ta chansen! Det var trevligt att vi var på ett spa-hotell, men det bästa var ändå konferensen. Kristin har en gåva, en briljans som hjälper mig att förstå mig själv.”

Priser

Boende

Kursavgiften är på 2995kr och inkluderar spaentré, mat och fika. (Lunch, fika, middag dag 1 och frukost, lunch och fika dag 2) 
Paketpris för kurs och boende: 4695kr (enkelrumstillägg +300kr).

 

Välj hur du vill bo under helgen.