För coachning och kommunikation som förändrar.

+46 0704 06 66 81

Starmans historia

Genom hela mitt liv har kommunikation, människor och relationer legat som en röd tråd genom hobbys, utbildningar och yrkesval. Som teaterpedagog,  kommunikatör och chef har jag också oftast arbetat med grupper på olika sätt.

Vid en livskris som ställde livet och nära relationer på ända 2015 tog jag hjälp för att reda ut vem jag egentligen var och vad jag ville. Ett tufft år med coachning, terapi och personlig utveckling förändrade mitt liv och la grunden i min 2-åriga coachutbildning.

Först när vi lär oss att se våra känslor och behoven de signalerar kan vi förstå oss själva. Och först när vi förstår oss själva och lär oss kommunicera kan andra förstå oss. Först då kan vi ta huvudrollen i våra liv

Vardagen består idag i en smått galen mix mellan livet som anställd, trebarnsmamma, maka och coach. Jag vill hjälpa individer att förstå sig själva och varandra bättre, genom att hjälpa till att sätta ord på tankar, behov och gränser så att du kan uttrycka, och infria, dem.

Kristin Starman

Coach och grundare till Starman Communication

Vad kan Starman erbjuda

Det kortaste svaret är förändring. Du anlitar mig för att du vill ha ett bollplank med bättre studs. Jag är direkt och rättfram men med ett coachande förhållningssätt. När jag ser eller hör dissonans så bemöter och ifrågasätter jag det. Rakt på men med självdistans och glimten i ögat. Så att du kan se situationen och dig själv i ett annat perspektiv och inse vad som behövs för att komma vidare.

Tillsammans vänder vi upplevda hinder och frustration till insikter och strategier. Vi hittar din målbild och vision och uppdaterar din självbild så att du har modet att gå mot dem. Genom att förstå dig själv, och få verktyg och mod att kommunicera vad du vill och behöver, lär du dig ta huvudrollen i ditt liv. 

Engagemang

Hur det fungerar

w

Ta kontakt

Du hör av dig via kontaktformulär eller bokar en tid direkt i kalendern. 

Kartläggning

Vi gör en utvärdering av din situation och om vi är rätt matchning för varandra. 

[

Genomförande

Ditt nuläge och din målbild blir grunden för vårt arbete och jag hjälper dig se hinder och ta dig runt, genom eller förbi dem till en tillvaro som är mera du.