Alltid 50% på alla nybesök för coaching!

+46 0704 06 66 81

Om Starman

Starmans historia

Kommunikation, människor och relationer har alltid intresserat mig. Det har legat som en röd tråd genom hobbys, utbildningar och yrkesval. Som utbildad teaterpedagog och kommunikatör har jag arbetat med grupper och kommunikation på olika sätt de senaste 15 åren. En livskris 2015 ställde livet och nära relationer på ända och tog hjälp av en utbildning i personlig utveckling. Det året och den coaching jag investerade i har för alltid förändrat mitt liv och la grunden för min egen coachutbildning.

För först när du lär dig se dina känslor och de behov du har kan du förstå dig själv och kommunicera så att andra förstår. Och genom det ta huvudrollen i ditt liv. 

Vardagen för mig består idag i en härligt stökig blandning av livet som anställd, trebarnsmamma, maka och coach. Min mission är att hjälpa individer att förstå sig själva och varandra bättre. Jag hjälper till att sätta ord på tankar och drömmar så att du kan uttrycka dem. Och nå dem. 

Kristin Starman

Coach och grundare till Starman Communication

Vad kan Starman erbjuda

Det kortaste svaret är förändring. Du anlitar mig för att du vill ha ett bollplank med bättre studs. Jag är direkt och rättfram men med ett coachande förhållningssätt. När jag ser eller hör dissonans så bemöter och ifrågasätter jag det. Rakt på men med självdistans och glimten i ögat. Så att du kan se situationen och dig själv i ett annat perspektiv och inse vad som behövs för att komma vidare.

Tillsammans vänder vi upplevda hinder och frustration till insikter och strategier. Vi hittar din målbild och vision och uppdaterar din självbild så att du har modet att gå mot dem. Genom att förstå dig själv, och få verktyg och mod att kommunicera vad du vill och behöver, lär du dig ta huvudrollen i ditt liv. 

Engagemang

Hur det fungerar

w

Ta kontakt

Du hör av dig via kontaktformulär eller bokar en tid direkt i kalendern. 

Kartläggning

Vi gör en utvärdering av din situation och om vi är rätt matchning för varandra. 

[

Genomförande

Ditt nuläge och din målbild blir grunden för vårt arbete och jag hjälper dig se hinder och ta dig runt, genom eller förbi dem till en tillvaro som är mera du.