Alltid 50% på alla nybesök för coaching!

+46 0704 06 66 81

Om Starman

Starmans historia

Som utbildad teaterpedagog och kommunikatör har jag arbetat med grupper och kommunikation på olika sätt de senaste 20 åren. En livskris 2015 ställde livet och flera relationer på ända och jag behövde hjälp. Det året och den coaching jag investerade i har för alltid förändrat mitt liv. För först när du lär dig se dig själv, dina känslor, de behov du har kan du förstå dig själv och kommunicera så att andra förstår. Och ta huvudrollen i ditt liv. 

Vardagen för mig består i en härlig blandning av livet som anställd, trebarnsmamma, maka och coach. Min mission är att hjälpa folk förstå varandra, och sig själva, bättre.

Kristin Starman

Ägare

Vad kan Starman erbjuda

Det kortaste svaret är förändring. Du anlitar mig för att du vill ha ett bollplank med bättre studs. Jag är direkt och rättfram men med ett coachande förhållningssätt. När jag ser eller hör dissonans så bemöter och ifrågasätter jag det. Rakt på men med självdistans och glimten i ögat. Så att du kan se situationen och dig själv i ett annat perspektiv och inse vad som behövs för att komma vidare.

Tillsammans vänder vi upplevda hinder och frustration till insikter och strategier. Vi hittar din målbild och vision och uppdaterar din självbild så att du har modet att gå mot dem. Genom att förstå dig själv, och få verktyg och mod att kommunicera vad du vill och behöver, lär du dig ta huvudrollen i ditt liv. 

Engagemang

Hur det fungerar

w

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
[

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod