För coachning och kommunikation som förändrar.

+46 0704 06 66 81

Jag vet att just det där att gilla att ”tala inför folk” är obegripligt för många. Jag möts ibland av frågande och lätt förskräckta blickar i kombination med ett förbryllat ”-Att du utsätter dig för det där!” Inte sällan från någon i min familj. Och jag förstår dem. Jag har ju själv stått där, rädd och darrande. I skolan. På arbetsplatser. Inför föreställningar. Men någonstans har längtan alltid varit större än rädslan och idag vill jag dela med mig av det som hade hjälpt mig i mina tvekande talarsteg i livet.

Faktum är att just tala inför folk är något som de flesta drar sig för. Det finns till och med stora sportprofiler som hellre tagit förluster än att behöva tala efter en vinst. Och i vardagen finns rädslan hos gemene man ibland så mycket att det faktiskt begränsar prestationer i arbetet eller till och med hindrar i karriären. Det finns alltså människor mitt i karriären, kanske är det du, som inte tar den där tjänsten eller uppdraget som du egentligen vill ha, bara för att det kräver att du ibland eller regelbundet håller presentationer, föredrag eller tal inför andra. Det vill jag ändra på.

Jag vill ge dig möjligheten att få alla de förutsättningar du behöver för att slutligen äga förtroendet att förmedla din kunskap eller din berättelse för omvärlden. Och vara stolt. Känna dig fri och bra på det du gör. Tänk att du står där och förmedlar din erfarenhet och kompetens så att andra drabbas av aha- eller wow-upplevelser. Hur hade det känts?

Tänk om du fick struktur på upplägget för att förmedla allt det där du kan så bra egentligen. Tänk om du fick rutat in din ämneskompetens eller erfarenhet i ett tydligt VAD. Och tänk om du med pondus och självklarhet kan stå där att känna att ”- Jisses, vad ni skall vara glada att jag berättar allt detta för er nu”. Att du har sådant koll på ditt och åhörarnas VARFÖR att du är ivrig att förmedla det. Tänk om du också vet precis HUR du skall lägga fram budskapet så att framförandet blir sådär behagligt personligt och intressant hela vägen. Att du vet hur du skall röra din kropp. Att du vet exakt när du skall använda hjälpmedel som förhöjer intrycken. Och att du är så trygg och säker på ditt innehåll och prestation att du roat ler åt tanken att få genomföra ditt anförande.

Låter det som en utopi? Det är det inte, det kan bli verklighet. Din verklighet!

Är du någon som har stor kunskap eller erfarenhet inom ett ämne men begränsas när det kommer till att prata om det inför grupp. Förväntas det i din nuvarande, eller önskade, yrkesroll att du talar inför folk men det gör dig besvärande nervös varje gång du försöker. Har du rent av någon gång tackat nej till eller inte sökt uppdrag där du kommer behöva prata inför folk? 

Scenskräck, rampfeber eller talarångest (kärt barn har många namn) grundar sig oftast i en rädsla att inte räcka till. Att bli bedömd eller misslyckas. Genom att arbeta med såväl en grundläggande kommunikativ struktur för ditt innehåll, mental coachning för din nervositet och scenisk pedagogik för din kropp hjälper jag dig till en trygg och avspänd scennärvaro och ett personligt professionellt anförande där budskapet verkligen når fram.

Investera då i er själva och delta i min kommande kurs. Den startar i höst och om du anmäler ditt intresse redan nu får du boka tidigt rabatt på 20%. Gäller tom 31 juli*. Fyll bara i din mailadress i fältet nedan så hör jag av mig med mer information när det närmar sig. 

Gå från pirrig pladdrare till passionerad presentatör! Du har något att förmedla till omvärlden som bara du kan göra på ditt unika sätt. Ta vara på det! Säg det nu!

Ha en fin sommar!
//Kristin

(*Enbart en intresseanmälan. När själva kurspresentationen kommer ut kan du sedan välja om du vill gå kursen eller inte.)

Är du redo att ta kontroll över din röst och