För coachning och kommunikation som förändrar.

+46 0704 06 66 81

Ibland behövs det inte många eller långa ord. Ibland är mindre mer och jag vill idag, i kontrast till de 2500-3000-tecken jag brukar hålla mig till, istället ge er något annat. Er själva…

Jag är energi. Jag rör mig och pratar med energi. Rakt och utan krussiduller. Nyfiket och utforskande. Det är det som är min styrka som coach. Jag har också motpolen; stillhet. Den reflekterande och analyserande delen. Den som är inkännande och bejakande. Den som lyssnar och vårdar. Idag ska ni få träffa den delen…och er själva.

Nedan finns en länk till en av mina absoluta favoriter när det kommer till lugn och avkopplande musik. Den är 2 minuter och 47 sekunder. Jag vill ge dig de minuterna som en tillfällig frikoppling i vardagskarusellen. Stäng dörren. Sätt dig. Klicka på länken till låten på spotify och ta tre djupa andetag.

Lyssna.

Följ tonernas dans och fokusera på instrumentens samklang. Fråga gärna dig själv vad du behöver just nu. Vad längtar du efter? Följ musiken till de sista tonerna klingar ut och avsluta med ett djupt andetag.

Vad kom till dig?

Vi behöver både energi och stillhet. Här leds några av deltagarna på Vetenskapshälsans träningsresa i en vägledd meditation för att landa och ladda om.

Gillar du detta inlägg så följ Starman Communication | Facebook eller KristinStarman | Instagram för fler tankeväckande poster i ditt flöde.