För coachning och kommunikation som förändrar.

+46 0704 06 66 81

Min mormor drömde om att kunna köra bil. Hon brukade berätta att hon bokstavligen drömde om hur hon körde utan däck i spårvagnsspåren, så som spårvagnarna gör. Det var tryggt och säkert och hon kunde bara styra med. Men det ledde inte till något körkort…

Idag såg jag ett klipp från en av mina favoritkomiker Mikael McIntyre. I sin show Unexpected star of the show överraskar han människor som har en talang och passion för sång och låter dem sjunga inför ett fullsatt London Palladium. Det är genomtänkt, välarbetat och underhållande men framför allt är det fantastiskt rörande och inspirerande. Det finns så fantastiskt mycket talang i folk men de är ofta för osäkra eller blygsamma för att ta vara på sin dröm. Så då gör lyckligtvis deras närstående det. Och resultatet är alltid tacksamhet!

Detta program var lite annorlunda. För det var faktiskt en man som oblygt själv hade sökt till programmet. Han ville sjunga för världen. Ofta säger deltagarna i showen att det är ett ”once in a lifetime experience” och för den här mannen kunde det inte vara mer sant. Han är 91 och visar för hela salongen och alla tittare att det aldrig är försent att följa sin dröm och det man vill. Och det bästa sättet att få det du vill är:

  • Att ta reda på och inse vad du önskar
  • Att uttala din önskan och rentav be om hjälp
  • Att ta emot hjälpen och ta chansen när den kommer

Titta på klippet (det är 18 minuter långt om du ser hela) och efter det fundera på om du verkligen, utan att skämmas, kan säga att det är för sent för dig att följa din dröm? (Klicka på bilden för att starta klippet.)

Fråga dig:
Vad vill jag uppleva i mitt liv, vad vill mitt hjärta?
Hur kan jag följa det nu?

Kom ihåg att det inte behöver vara den yttersta versionen av din dröm. Om din dröm är att stå på scen och sjunga offentligt behöver det inte vara på scen i London Palladium i London som David. Men du behöver ta första steget mot drömmen och har betydligt större chans att komma dit om du skickar en ansökan. Det är svårt att vinna i livets lotteri om du inte ens köper en lott…

Vilket lyckohjul har valt att inte spela på?
Gå ut och skaffa dig en lott till det!

Om du har svårt att veta vad du vill eller saknar modet så kontakta mig, jag hjälper dig hitta rätt bland tankar och fantasier.

Gillar du detta inlägg så följ Starman Communication | Facebook eller KristinStarman | Instagram för fler tankeväckande poster i ditt flöde.