För coachning och kommunikation som förändrar.

+46 0704 06 66 81

Finner mig själv nostalgiskt leende åt dagens minne som dök upp på sociala medier. Sista workshopen jag höll i att ”Leda med kunden i fokus” innan jag gick på mammaledighet för snart 4 år sedan.

Med två levnadsglada och pigga killar skrev jag bland annat:

”Två dagar av kommunikationsworkshops i Karlstad och Borlänge är avklarade |…|Tacksam över ett arbete som ger möjlighet till möten med alla olika kollegor i vår organisation. |…| Glad över en natts ostörd sömn och hotellfrukost med toastapparat OCH våffeljärn! ”

Åren har gått fort och 2020 har försvunnit i kansken och omprioriteringar. Senaste workshopen jag höll för en större grupp var i januari!?!

När jag ser inlägget inser jag att jag dock fortfarande är väldigt tacksam över att vara en del av ett multinationellt företag och att ha kollegor över hela Sverige att arbeta med. Och jag längtar till det blir läge att träffas i större omfattning igen. (Och nätter med ostörd sömn och frukostar med toast och våfflor…)

Digitala möten funkar bevisligen väldigt bra för mycket mer än jag tidigare tillåtit mig att tro. Till och med coachning. Men dynamiken i att mötas ansikte mot ansikte är ändå en klass för sig. Det är det vi är skapta för. Inte skärm. Vi läser varandra inte bara från axlar och upp. Vi tar in hela kroppen med allt vad det innebär i rörelse, gester och yttre ”stimuli” som energi och dofter.

Men (för att dra några populära oneliners, så) inget ont som inte har något gott med sig. Även det här skall passera. Och det som inte dödar det härdar. Som coach och personlig-utvecklingsnörd frågar jag mig

”vad är det som du ska lära dig av det här?”

Vad har jag lärt mig, detta märkliga år? Vad är mina insikter, om omvärlden och mig själv? Vad betyder något för mig? Vad saknas och vad klarar jag mig utan? Vad har jag fått omvärdera? Vad är viktigt, egentligen?

Vad längtar du efter när vardagen blir mer som den var förut och vad har du lärt dig om dig själv? Och vad ger det dig för motivation och avstampet inför 2021?

Gilla, följ och allt det där. Här eller på Instagram @KristinStarman 💚